حافظ مسلمی 1004 روز پیش
بازدید 46 بدون دیدگاه

کنفرانس فونسکابعد برد ویولا

امادو دیاوارا در پیروزی ۲بر۱ رم در ارتمیوفرانکی،گل دیرهنگامی را به ثمر رساند و باعث شد جالوروسی بعد از شکست ناعادلانه آخر هفته مقابل میلان به مسیر پیروزی برگردد.
بعد از اتمام این دیدار پائولوفونسکا در پاسخ به خبرنگاران چنین گفت:
چقدر این برد مهم بود؟
“این یک بازی واقعا سخت بود.اما من فکر می کنم ما لیاقت پیروزی را داشتیم.بخصوص بعد از گل در نیمه دوم.موقعیت های خوبی ایجاد کردیم و از عقب محکم بودیم.پیروزی در اینجا بسیار مهم بود.”
بازگشت آمادو دیاوارا به فرم خود چقدر مهم است؟
“او مدتها از میادین دور بود ولی از وقتی که برگشته خوب بازی کرده.امروز حتی جدا از گل،او عملکرد درخشانی را ارائه داد.خوشحالم که گزینه دیگری را در اختیار دارم.”
آیا پیروزی امشب فشار را کمی کاهش می دهد؟
“سخت است که در مورد آن صحبت کنیم تا کارها راحتر شود.اما این قطعا مهم بود.ما از شکست مقابل میلان می آمدیم و تیم به شیوه درستی پاسخ داد.مهم این بود که پس از پیروزی،بدانیم که برای بهبود چه کارهایی باید انجام دهیم.تیم نگرش درستی نشان داد.ما در یک بازی پیروز شدیم که واقعا برای برنده شدن به آن نیاز داشتیم.”
در بازی با تیمهای قدرتمند چه اتفاقی برای رم می افتد؟آیا هنوز این یک مسئله ذهنی است؟
“درست است که ما برابر حریف های بزرگ پیروز نشده ایم.گاهی اوقات ما اشتباه می کنیم،بیشتر از اینکه تیم دیگر موقعیت ها را ایجاد کند.ما در برابر رقبای خود چندین بازی داشته ایم که کارهای خوبی انجام داده ایم،اما همیشه به این شکل یا روش دیگر کمبود داشته ایم.تیم باید بهتر شود،وقتی با بهترین تیمها بازی می کنیم.”
به نظر میرسد استحکام دفاعی تیم بستگی زیادی به خط هافبک دارد.وقتی ورتو در کنار پلگرینی و ویار قرار می گیرد موقعیت های زیادی ایحاد می کند.اما وقتی ورتو کنار کریستانته یا دیاوارا احساس امنیت دفاعی بیشتری می کنید.
“ما باید از کریستانته در دفاع استفاده کنیم.مدافعان میانی دیگری نداشتیم و دیاوارا هنوز آماده نبود.اما درست است،امروز تیم در میانه میدان با حالت دفاعی ظاهر شد.”
آسیب دیدگی ورتو چقدر جدی است؟و قبل از بازی با پدرو چه صحبتی داشتید؟
“مکالمه با پدرو،یک مکالمه بسیار عادی بین یک بازیکن با مربی اش بود.ما در مورد چند جزئیات،نحوه بازی او در بازی آخر هفته صحبت کردیم.جایی که می تواند پیشرفت کند.ورتو دارای یک مشکل عضلانی است وما باید فردا آن را ارزیابی کنیم.”

نظرات کاربران

  • لطفا از تایپ کردن فینگلیش خودداری کنید. در غیر این صورت نظر شما بررسی نخواهد شد.
  • هدف شما ارسال تبلیغات یا بک لینک نباشد. در غیر این صورت دیدگاه حذف می شود.
  • دیدگاه شما فقط و فقط در رابطه با این موضوع باشد.
  • به دیگران توهین نکنید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *