مصاحبه اسمالینگ بعد از بازگشت
اسمالینگ بعد از انتقال در لحظات پایانی:” برای این انتقال به سختی جنگید.”
یکشنبه و در لحظات پایانی نقل و انتقالات قرارداد سه ساله کریس اسمالینگ به امضا رسید و آینده این بازیکن در رم رقم خواهد خورد.”
بعد از ثبت قراردادی که مدت ها منتظرش بوده اکنون با ملی پوش انگلیسی مصاحبه ای پیرامون اتفاقات چند روز اخیر داشته ایم و صحبت های او را در ادامه داریم.
چقد خوبه که دوباره در رم هستی و دوباره بهت خوشامد میگیم، چقدر دلتنگ اینجا شده بودی؟
“ممنونم،حس آرامش خیلی زیادی دارم. به نظرم همه از علاقه من به برگشت به رم آگاه بودن و این انتقال در لحظات پایانی انجام شد، این فقط حس آرامش خالصه. حالا میتونم از برگشت به رم لذت ببرم و به تیم ملحق بشم.”
هواداران خواستار برگشت تو به تیم بودند، استقبال آن ها در فرودگاه چه حسی بهت داد؟
“خیلی خیلی خاص بود. صادقانه باید بگم که دیدن اون جمعیت در فرودگاه مو به تنم سیخ کرد. از همان زمان اولین بازی برای رم احسان علاقه خاصی به هواداران داشتم که رفته رفته بیشتر نیز شد.”
تا به حال همچین اتفاقی برایت افتاده بود؟
“نه. دیده بودم که بازیکن هایی که به تیم های جدیدی میرن و مورد استقبال هواداران قرار میگیرن اما برای من چنین اتفاقی نیفتاده بود و فکرش را هم نمیکردم همچین اتفاقی برایم بیفتد. دلم می خواد تا جایی که می تونم این محبت را جبران کنم.”
مذاکره برای انتقالت خیلی طولانی شده بود. نظرت چیه ؟
“در میانه مذاکره مثل چرخ و فلک نشده بود؟
آره، همه من رو معمولا به عنوانی انسانی آرام میشناسن ولی در این اواخر لحظاتی بود که بسیار باعث عصبی شدن من میشد. میدونستم که چه می خواهم و باید منتظر عملی شدن اون میبودم. همه در رم برای عملی شدن این اتفاق تلاش بسیار کردند و از همه آن ها ممنونم.”
تو گفتی وقتی که به رم آمدی اینجا بهت حس بودن در خانه را داد. چه چیزی در این باشگاه و شهر بوده که این حس رو بهت داد؟
“به نظرم شوری که در اینجا جریان داره. همه در اینجا با فوتبال نفس میکشن و زندگی میکنن. فوتبالی موضوعیه که بدون توقف در موردش اینجا صحبت میشه.مشخصا از زمان ورودم صحبت در مورد دربی و چگونگی پیروز شدن در اون بود. از همان بازی اول حس خوبی بهم میداد و چیزی بود که دوست نداشتم رهاش کنم.”
آیا از زمان رسمی شدن معامله از هیچ یک از هم تیمی های خود چیزی شنیده اید و آنها چه گفته اند؟
“بله ، بله ، آنها صادقانه بیش از ماه بودند. من با بسیاری از آنها صحبت کردم ، حتی در تابستان بعد از فصل با آنها صحبت کردم ، زیرا برای تعطیلات به ساردنیا رفتم ، بنابراین تعداد زیادی از آنها را در آنجا دیدم.”
“ما در تماس بوده ایم و چند پیام ارسال شده منتظر هستیم كه ببینیم چه زمانی این اتفاق می افتد. من با آنها بسیار نزدیك بوده ام ؛ حتی اگر از نظر جسمی اینجا نبوده ام ، اما به بسیاری از بازیکنان دیگر. ”
آیا از زمان معامله با مربی صحبت کرده اید و او چه حرفی برای گفتن به شما داشته است؟
“بله – بدیهی است که من تازه وارد شده ام ، بنابراین هنوز او را [شخصاً] ندیده ام ، اما ما از زمان انجام آن صحبت کرده ایم. ما از اینکه می توانیم دوباره با هم کار کنیم و واقعاً به رم کمک می کنیم هم راحت هستیم و هم خوشحالیم.”
در طول تابستان بازیکنان دیگری نیز به این تیم اضافه شده اند.اگر با پدرو شروع کنیم ، بازیکنی که باید از لیگ برتر به خوبی بشناسید ، فکر می کنید چه چیزی به تیم اضافه خواهد کرد؟
“من فکر می کنم همه دنیا می دانند که او یک بازیکن خاص است و من اکنون چند بار مقابل او بازی کرده ام. بنابراین داشتن چنین کالیبر بازیکن در تیم ما ویژه است.
“بدیهی است که او با دیدن کاری که او در آخر هفته انجام داد (گلزنی برابر اودینزه)، به خاطر انجام این کار در طول زندگی حرفه ای خود معروف شده است ، بنابراین ورود به مسابقات فوق العاده است.”
بازیکن دیگری که به این تیم پیوسته است ، ماراش کومبولا ، گفت که او در گذشته فصل زیادی را تماشا می کرد تا از شما یاد بگیرد. آیا داشتن یک جوان دفاعی دیگر خوب است و آیا به دنبال انتقال برخی از تجربیات خود به او هستید؟
“بله ، من فکر می کنم او ظاهراً پسر جوانی است اما کسی است که سال گذشته در مقابل آنها هلاس ورونا بازی می کرد آنها تیمی بودند که از نظر دفاعی بسیار محکم شناخته می شدند ، بنابراین او به وضوح یک بازیکن عالی برای ما است.”
“من فکر می کنم ما در همه پست ها به این بازیکنان نیاز داریم.بازیکنانی را تقویت کنیم، زیرا ما باید عملکرد بهتری نسبت به فصل گذشته داشته باشیم و این هدف است.”
بدیهی است که شما اینجا نبوده اید اما آیا در این فصل بازی های تیم را تماشا کرده اید و برداشت های کلی شما چه بوده است؟
“بله ، بسیار صادقانه بگویم.همه بازی ها را تماشا کرده ام. و بله ، بدیهی است که با صحبت کردن با مردم در این باشگاه ، بازیکنان دیگر ، در این مدت بسیار خوب است که من در نهایت می توانم کمک کنم.”
تصور می کنم تماشای تیم سخت بوده است ، تا اینکه نتوانم کمک کنم !
“بله ، من فکر می کنم ، بدیهی است در حالی که شما بازی می کنید تا طرفدار هستید ، سپس در حالی که من قادر به بازی نبودم ، من حتی بیشتر طرفدار داشتم ، زیرا می خواهم آنها پیروز شوند! اما واضح است که من می خواهم آنجا نیز باشم اما ، بله ، من تمام خانواده ام را با خود داشتم و همه ما در منچستر رم را تماشا می کردیم. ”
خوب حالا شما فقط دو هفته منتظر هستید تا بازی با بنونتو و امیدوارم که دوباره به آنجا برگردید. از نظر آمادگی جسمانی چه احساسی دارید و اگر سرمربی شما را انتخاب کند برای آن بازی آماده خواهید بود؟
“بله ، من فکر می کنم بیش از حد آماده باشم. بدیهی است که من در منچستر بیش از حد با تیم تمرین نمی کردم اما از نظر جسمی کاملاً مناسب بوده ام. من جلسات تمرینی دوتایی را از بدو ورود انجام داده ام و از نظر جسمی احساس تناسب اندام می کنم.
“من فکر می کنم این دوره در واقع به من فرصت خوبی می دهد تا دوباره با تیم مستقر شوم.”
شما اکنون سه سال در اینجا قرارداد را امضا کرده اید، بنابراین اهداف شما برای آن دوره چه به صورت جداگانه و چه برای باشگاه چیست؟
“من فکر می کنم یکی از اولین اهدافم حضور طولانی مدت در اینجا بود و اکنون این کار در مورد گرفتن یک جام است. من فکر می کنم این چیزی بود که وقتی من برای اولین بار به آن ملحق شدم مورد کنایه قرار گرفت و فکر می کنم اکنون این هدف مورد نیاز این باشگاه است. از آنجا که فکر می کنم حتی در زمان پیوستن من ، این باشگاه بدیهی است که یک باشگاه بزرگ ست اما مدتهاست که بدون جام است.”
“بنابراین این یکی از اهداف من خواهد بود و من مطمئن هستم که یکی از اهداف تیم در این فصل این است که واقعاً چیزی را برای هواداران به من بدهم تا تشویق کنم”
آیا پیامی برای طرفداران دارید؟
“فقط اینکه من از حضور در اینجا بسیار خوشحالم. من سخت جنگیده ام تا برگردم و سرانجام دوباره به هم پیوستیم. من آماده ام تا همه توانم را بدهم ، نمی توانم صبر کنم تا دوباره کار کنم! “
نظرات کاربران
نظرات کاربران