حافظ مسلمی 1330 روز پیش
بازدید 24 بدون دیدگاه

مصاحبه‌ جدید ژکو با اسکای

ژکو: “ورود به رم باورنکردنی بود”
نگاهی به کارنامه ادین ژکو در منچسترسیتی و رم، کار با چندین مربی و خوش آمدگویی در فرودگاه توسط صدها هوادار.
مهاجم بوسنیایی رم در صحبت با اسکای اسپورت ایتالیا در مورد همه چیز از دوران کودکی و فوتبال در سارایوو بوسنی، فرار از جنگ، تا دوران حضور در انگلیس صحبت کرده.در زیر مهم ترین بخش های مصاحبه او قرار گرفته ست.
“می خواستم قدم دیگری بردارم و پیش بروم و در آن زمان منچسترسیتی انتخاب درستی بود. روبرتو مانچینی واقعا من را برای تیمش می خواست و این مهم است که مربی مشتاق حضورت در تیمش باشد و بخواهد که جزوی از تیمش باشی مخصوصا که در آن زمان در تیم بازیکنان مهم زیادی اونجا حضور داشتند.”

“می دانستم که زمانم در سیتی داشت به پایان میرسید و ساباتینی متقاعدم کرد که به رم بیایم. والتر ساباتینی برای دیدنم به کرواسی آمد و بهم گفت بدون من آنجا را ترک نمی کند. خیلی مصمم بود و هیچ فرصت و شانسی بهم نمیداد.
ورودم به شهر رم باور نکردنی بود، فکر میکردم که مثل چیزهایی بود که در تلویزیون میبینم و چیزهای عادی و فکر میکردم در حالت عادی و دنیای واقعی یعنی برخلاف چیزهایی که در تلویزیون میبینم طرفدارهای زیادی منتظرم نیستن در فرودگاه! می دانستم که در رم طرفدارها شور و هیجان وتعصب دارند، اما نمیدانستم که تا اون حد!”
ژکو در استادیو الیمپیکو با چندین مربی کار کرده:
“نمی توانستم بدون تاکتیک های سرمربی 39 گل بزنم که با تاکتیکی که داشتیم به همه بازیکنان گفته شده بود که به عمق پاس داده شود تا برای مهاجم فرصت ایجاد شود. با اوزه بیو دی فرانچسکو فراز و نشیب هایی داشتیم، اما در چمپیونزلیگ خارق العاده بودیم بطوریکه کسی انتظارشو نداشت. در واقع کسی باور نداشت که بتوانیم از گروه خود صعود کنیم، جایی که اتلتیکو وچلسی هم گروه بودیم، بردن بارسا رو حالا بگذارید کنار اصلا!”

” دی فرانچسکو برای بازی برگشت مقابل بارسا در الیمپیکو خیلی آماده بود و ما ر هم به خوبی آماده بازی کرد باید ازش تشکر کنیم به خاطر آن برد و صعود به مرحله بعد. خیلی ها می گفتند که اشتباهات بارسا باعث باخت و حذف آنها شد اما واقعیت این ست که بازی و عملکرد فوق العاده و عالی ما بود که باعث صعود ما به مرحله نیمه نهایی شد. بعضی وقت ها بازی رو دوباره تماشا میکنم و نمیتوانم باور کنم که چقدر خوب بازی کردیم!”

شکست 2-5 در مرحله بعد مقابل لیورپول.
“حتی نمیخواهم اون اسم بشنوم! اون بازی را انداختیم دور، فراموشش کردیم.”

“،انتظار میرفت که ژکو قبل از فصل در تابستان رم را به مقصد اینتر آنتونیو کونته که پیشنهاد بالایی به او داده بود ترک کند،اما ادین برای رمِ پائولو فونسکا در تیم ماند.
“خیلی صریح و رک به فونسکا گفتم که با من هیچ مشکلی نخواهد داشت، چون هرگز با مربی هایم اختلاف نداشتم. فونسکا هم با من صحبت کرد در طول آماده سازی پیش فصل، ازم خواست که در رم بمانم، به من میگفت خوشحال می شود وقتی که من تمرین میکنم.”
همه ما میدانیم که روحیه چی هست، وقتی گل میزنی شماره یک تیم هستی، وقتی هم که گل نمیزنی به تو حمله میکنند، این تنها راهی هست که باید پیش بگیریم.”

نظرات کاربران

  • لطفا از تایپ کردن فینگلیش خودداری کنید. در غیر این صورت نظر شما بررسی نخواهد شد.
  • هدف شما ارسال تبلیغات یا بک لینک نباشد. در غیر این صورت دیدگاه حذف می شود.
  • دیدگاه شما فقط و فقط در رابطه با این موضوع باشد.
  • به دیگران توهین نکنید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *